Îmbunătățirea colagenului – Cum ar funcționa?

Colagenul, proteina care dă design pielii, oaselor și ligamentelor, este un bloc structural cheie al corpului nostru. Acesta este motivul pentru care oasele noastre sunt suficient de solide pentru a ne ajuta, dar în plus adaptabile și gata să se răsucească. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen scade, iar unele examinări demonstrează modul în care luarea de îmbunătățiri poate ajuta la ajutarea acesteia, lucrând la bunăstarea oaselor, bunăstarea articulațiilor, dezvoltarea părului și flexibilitatea pielii. Cu toate acestea, cât de precis funcționează aceste elemente și ar putea să-și satisfacă cazurile în orice moment?

Producătorii de articole pe bază de colagen ar trebui să accepți că ei dezvoltă în continuare toate astea, de la îndoieli până la distrugerea bunăstării. Cu toate acestea, deși anumite examinări au arătat avantajele îmbunătățirilor, este esențial să ne amintim că un număr mare dintre aceste investigații sunt reduse sau limitate și că întreprinderile beneficiază presupunând că rezultatele Herbalife collagen sunt pozitive. Ulterior, este esențial să cercetați explorarea cu un ochi de bază și să discutați cu medicul dumneavoastră esențial înainte de a adăuga îmbunătățiri de colagen în practica zilnică.

La începutul punerii în evidență a articolelor de colagen, cumpărătorii ar putea adăuga o pudră sau o cutie la regimurile lor alimentare pentru a ajuta la înlocuirea colagenului pierdut. Aceste articole de colagen au fost obținute din părți ale creaturii, inclusiv oase și piele, și au fost prezentate ca o metodă pentru a reduce diferențele și îndoirile rare, întărește unghiile și părul și promovează bunăstarea articulațiilor.

Ulterior, articolele de colagen mai dezvoltate au ajuns pe piață. Aceste articole sunt de obicei planificate cu colagen hidrolizat, care este separat în atomi mai modesti, care sunt cu atât mai ușor consumați de organism. Peptidele pot fi adăugate la varietăți de alimente precum shake-uri, smoothie-uri, supe și tocane și sunt vândute sub formă de pulbere, recipient sau structură fluidă.

Tipul de colagen dintr-o îmbunătățire diferă în funcție de produs, dar patru sau cinci tipuri sunt utilizate în mod regulat în îmbunătățirile dietetice. Colagenul de tip I este depistat în cele mai multe locuri – – vă face pielea fermă și grațioasă, de exemplu, în timp ce colagenul de tip II este asociat cu ligamentul, materialul cauciucat care vă protejează articulațiile. Diferite tipuri de colagen sunt urmărite în ligamente, tendoane și mușchi.

Cele mai multe îmbunătățiri sunt obținute de la pește, vaci sau pui și conțin un amestec de diferite tipuri de colagen. Acestea incorporeaza frecvent glicina, prolina si hidroxiprolina, care sunt aminoacizi care ajuta organismul sa produca colagen. Îmbunătățirile pot conține, de asemenea, acid L-ascorbic, care ajută organismul să rețină colagenul.

Pe măsură ce notorietatea acestor îmbunătățiri continuă să crească, oamenii de știință evaluează progresiv gradul de adecvare și securitate. Un nou raport a arătat că consumul de colagen în amestec cu diferite suplimente dezvoltă în continuare recuperarea musculară după antrenament, în timp ce un alt mic preliminar, randomizat, controlat, a constatat că colagenul de tip II a scăzut chinul și soliditatea din osteoartrita mai mult decât glucozamina și condroitina singure.

Deocamdată, totuși, este ideal să vă obțineți colagenul din diferite surse alimentare întregi, care au un conținut ridicat de proteine și antecedente amino-corozive pe care le conține. Mâncarea unei diete sănătoase, adaptată, care încorporează varietăți de alimente bogate în proteine din carne, porc, pasăre, lactate și ouă, precum și produse naturale, legume și alte surse de plante este un loc decent pentru a începe.

Leave a comment